Terug

Serenissima Showall tegels

Serenissima Showall tegels is een nieuwe serie decoratieve tegels van deze Italiaanse fabrikant. De design tegels zijn geïnspireerd op de natuur. Houdt u van bloemen en planten en bent u op zoek naar een fris, speels en creatief uiterlijk van uw muren? Dan zijn de wandtegels van Serenissima Showall wellicht iets voor u. Naast op de natuur geïnspireerde wandtegels kent deze collectie ook tegels waarop andere, meer abstracte patronen te zien zijn. U kunt de Serenissima Showall design tegels inzetten waar u maar wilt. Of dat nou uw badkamer, keuken, slaapkamer of woonkamer is.

Het formaat van deze design tegel is 120x60 cm.

Neemt u zeker ook een kijkje op de Showall website of in de brochure voor meer informatie en een ruim aanbod van afbeeldingen van deze spectaculaire serie. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Showall van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Showall tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie