Terug

Serenissima Norway tegels

De Serenissima Norway tegels: bestaat uit opvallende houtlook vloertegels en wandtegels met een robuust design. Serenissima Norway vloertegels hebben de natuurlijke uitstraling van hout. Ze zijn echter gemaakt van keramiek, dat duurzamer is en makkelijker te onderhouden dan parket. Deze serie is in grote, langwerpige formaten leverbaar. Het donkere of juist lichte hout geeft uw interieur een warme uitstraling. De patronen bij de Serenissima Norway tegels zijn erg sprekend en ruw, bijna vintage, waardoor ze zeer zullen opvallen in uw ruimte.

Serenissima Norway tegels zijn leverbaar in de natuurlijke kleuren:

  • Grey (Natural Feeling)
  • Bianco (Nordic Light)
  • Miele (Golden Sunset)
  • Noce (Beautiful Shade)
  • Nero (Long night)

Serenissima Norway tegels zijn er in de langwerpige formaten 15x90 cm en het grote 30x120 cm en 20x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend mozaïek in de maat 30x30 cm per tegelmat en muretto wandstroken van 20x60 cm per tegelmat. Daarnaast zijn er verschillende speciale stukken en decors leverbaar, zoals de Mosaici Intreccio Cold / Warm met twee verschillende kleuren.

Bekijk de Serenissima Norway tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Norway van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Norway tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak