Terug

Serenissima Materica tegels

Serenissima Materica betonlook tegels geven uw huis niet alleen een eigentijdse, maar ook een hele gezellige uitstraling. Zoals goed te zien is op de website van de Serenissima Materica tegels passen de vloertegels bij allerlei soorten meubilair en zijn ze daarnaast ook uitermate geschikt voor het doortrekken naar uw tuin. Bent u geïnteresseerd naar deze tegels voor buiten, vraag dan zodra u contact hebt met een van onze medewerkers even naar de specifieke dikkere varianten voor op uw terras. 

Deze betonlook tegels zijn verkrijgbaar in vijf neutrale tinten: Platino, Ecru, Tortora, Perla en Nero. 

Overweegt u de Serenissima Materica tegels bij ons aan te schaffen, bekijk dan alvast even deze pagina waar u alle kleuren, afmetingen en diktes kunt bekijken. Mocht het allemaal net niet uitkomen dan is er natuurlijk geen man overboord en kan er vakkundig gezaagd worden door specialisten die wij eventueel kunnen aanbevelen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Materica van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Materica tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak