Terug

Magistra tegels van Serenissima

Ben je op zoek naar een tegelcollectie die het verleden eert en tegelijkertijd past bij hedendaagse architectuur? Zoek dan niet verder dan Magistra tegels van Serenissima. Deze collectie biedt een eigentijdse interpretatie van de klassieke schoonheid van marmer, dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de kunst, architectuur en schoonheid.

Magistra tegels bieden een keuze uit vijf kleuren die elk hun eigen unieke uitstraling hebben. Zo heb je de elegante zwarte Marquinia, de vrouwelijke charme van Fior di Bosco, het vintage kleurenpalet van Cappuccino, de ongewone tint van Paonazzetto en de zeer gewilde beige onyx van Corinthian. Deze kleuren maken het mogelijk om elk project een unieke uitstraling te geven.

Uiteenlopende maten, kleuren en stijlen

Met de keuze uit vijf verschillende maten, waaronder 80x180, 60x120, 100x100, 60x60 en 30x60, is Magistra geschikt voor elke ruimte en elk ontwerp. Bovendien biedt de LUX RETT oppervlakteafwerking een extra dimensie aan de tegels, waarbij de effecten van slijtage en tijd op elk stuk worden versterkt.

Magistra vloertegels zijn gemaakt van glazuurde fijn porselein steengoed en is beschikbaar in twee diktes: 8,5 mm en 9,5 mm. Hierdoor kan je kiezen voor de dikte die het beste past bij jouw project. Of je nu een hedendaags appartement, een klassiek landhuis of een luxe spa ontwerpt, Magistra is de perfecte keuze voor elke ruimte

Het is de ideale combinatie van tijdloze elegantie en moderne technologie, waardoor het een unieke uitstraling heeft die je nergens anders vindt. Dus waar wacht je nog op? Maak je ontwerp af met Magistra tegels van Serenissima en geef jouw project een blijvende kwaliteit en uitstraling.

De tijdloze Magistra tegels van Serenissima

De collectie biedt een eigentijdse interpretatie van klassieke marmeren tegels en is verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren en vijf verschillende maten. De LUX RETT oppervlakteafwerking geeft de tegels een extra dimensie. Maak jouw project af met Magistra tegels en geef het een unieke uitstraling die de tand des tijds zal doorstaan.

Kies vandaag nog voor Magistra tegels van Serenissima en geef jouw project een blijvende kwaliteit en uitstraling. Bestel nu en laat je inspireren door de tijdloze elegantie van marmer.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie