Terug

Serenissima Acanto tegels

De Serenissima Acanto tegels zijn mooie houtlook vloertegels en wandtegels met een klassiek design. Serenissima Acanto vloertegels lijken net van hout. Het zijn echter keramieken tegels. Dit maakt ze duurzamer dan parket en makkelijker in het onderhoud. Acanto is in smalle, langwerpige formaten leverbaar. Het geeft uw interieur een warme uitstraling. Serenissima Acanto tegels staan mooi in een ruimte in uw huis zoals de woonkamer of keuken, maar kunnen ook in de hal of zelfs in de badkamer worden geplaatst.

Serenissima Acanto tegels zijn er in de kleuren:

  • Bianco
  • Grigio
  • Rovere
  • Miele

Serenissima Acanto tegels zijn verkrijgbaar in de langwerpige formaten 30x120 cm en 20x120 cm. Ook zijn ze er in een opvallend mozaïek voor op de wand (5x5 cm op een tegel van 30x30 cm). Daarnaast zijn er tegelstroken (ook in een 2D variant) en verschillende speciale stukken leverbaar.

Bekijk de Serenissima Acanto tegelserie brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Acanto van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Acanto tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie