Terug

Serenissima Riabita Il Cotto tegels

De Serenissima Riabita Il Cotto tegels: bestaat uit stoere steenlook vloertegels en wandtegels met een vintage look en verschillende design decors. Serenissima Riabita Il Cotto vloertegels hebben de natuurlijke uitstraling van steen, maar zijn gemaakt van keramiek. Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze makkelijk te onderhouden. De Riabita Il Cotto tegelserie komt in zowel enkele kleuren als decors voor zowel de vloer als de wand. De tegelserie ziet er robuust uit en geeft uw ruimte een moderne, hedendaagse uitstraling. De Serenissima Riabita Il Cotto tegels staan prachtig in een loft en vallen door hun decors enorm op in bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of badkamer.

Serenissima Riabita Il Cotto tegels zijn er in de kleuren:

  • Shabby Chic
  • Classic
  • Natural
  • Feng Shui
  • Industrial
  • Minimal

Serenissima Riabita Il Cotto tegels zijn leverbaar in de formaten 40x80 cm, 40x40 cm, 20x40 en 20x20 cm. De wandtegels zijn er in 40x80 cm en 20x40 cm, in zowel strakke decors als met ornamenten. Ook zijn er tegels voor buiten (19 mm dik), zes- en achthoekige vormen en hele kleine afmetingen vierkante en langwerpige tegels in de basiskleuren. Tenslotte zijn er mozaïeken met de afmeting 5x5 cm en allerlei speciale stukken verkrijgbaar die het leggen van de Riabita Il Cotto tegels vergemakkelijken.

Bekijk de Serenissima Riabita Il Cotto brochure voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Riabita Il Cotto van Serenissima? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Serenissima. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Serenissima Riabita Il Cotto tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak