• Refin Buxytech tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Refin Buxytech tegels

Refin Buxytech tegels

Refin Buxytech tegels zijn grote vierkante vloertegels met een prachtige steenlook die net lijkt op de echte steensoort uit het stadje Montagny les Buxy, Frankrijk. De Buxytech tegelserie heeft een neutrale uitstraling en is perfect om te gebruiken wanneer u uw interieur extra wilt laten opvallen. Naast het plaatsen van de tegels in huis zoals in de woonkamer, badkamer of keuken, zijn deze tegels ook geschikt voor openbare ruimten of kantoren en is er zelfs een variant voor buiten.

De Refin Buxytech tegelserie komt in de warme en koele kleuren:

  • Cendre
  • Caramel
  • Greige
  • Gris

De Refin Buxytech vloertegels zijn in de vierkante formaten 60x60 cm en 75x75 cm. Het formaat 60x60 cm is er in de dikte 20 mm voor buitenshuis. Download de Refin Buxytech brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Buxytech van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Refin. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Refin Buxytech tegels.

Vraag een offerte aan