Terug

Refin Stardust

Refin Stardust tegels zijn moderne design tegels geïnspireerd op de diepte van de sterrenhemel en de glans van metaal. Refin Stardust tegels doen door hun patroon wel wat denken aan natuursteenlook tegels, maar hebben toch een geheel eigen karakter. Met de extra optie om een metaalkleurige strip op de tegels aan te brengen kunt u een heel eigenzinnig accent in uw interieur leggen.

Refin Stardust tegels zijn in de volgende kleuren beschikbaar:

  • Milk
  • Moon
  • Nebula
  • Deep

De beschikbare formaten zijn 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 75x75 cm en 75x150 cm. De speciale Refin Stardust tegels met metaallook strip komen in een 37,5x37,5 cm formaat en combineren dus goed met de grotere tegels. Ook zijn losse metaallook tegelstrips beschikbaar.

Voor meer info en foto's van Refin Stardust kunt u kijken op de website of in de folder (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in tegels uit de serie Stardust van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Refin in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Stardust tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie