Terug

Refin Plant tegels

Refin Plant tegels:zijn post-industriele keramische tegels met stoere betonlook gecombineerd met houtlook. Deze tegelserie lijkt versleten en krijgt daardoor een rauw randje. De kleuren doen denken aan die van metalen, waardoor de Refin Plant tegels een robuuste uitstraling krijgen. De tegels slijten niet en zijn makkelijk te onderhouden. Ze vallen op in elke ruimte, zoals een loft of een woonkamer. Bovendien zijn de Refin Plant tegels er ook in stoere wandtegels in dezelfde kleuren met 3D effect.

De Refin Plant tegelserie is er in de kleuren:

  • Powder
  • Ash
  • Clay
  • Rope
  • Copper
  • Iron

Refin Plant is leverbaar in de maten: 75x150 cm, 25x150 cm, 45x90 cm, 22,5x90 cm, 60x60 cm en 30x60 cm. Binnen deze tegelserie zijn ook Muretto wandtegels met 3D effect verkrijgbaar, in de afmeting 28.5x56.5 cm. Ook zijn er plinten verkrijgbaar in de afmeting 7x60 cm in dezelfde kleuren als de vloertegels.

Bekijk de Refin Plant brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Plant van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Refin. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Refin Plant tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie