Terug

Refin Barrique tegels

Refin Barrique tegels: keramisch parket (houtlook tegels) is een hedendaagse tegelserie met prachtige, opvallende vintage houtaccenten. De Refin Barrique tegelserie heeft de uitstraling van robuust hout, met texturen die lijken op de binnenkant van gebruikte eikenhouten vaten. Deze retrolook is bijna niet meer weg te denken uit modern interieur, zowel binnenshuis als in winkels. De Barrique tegelserie biedt deze uitstraling, maar dan met de voordelen van keramiek. Refin Barrique tegels zijn namelijk makkelijk te onderhouden en zeer duurzaam.

De Refin Barrique tegelserie is leverbaar in de kleuren:

  • Special: een witgrijze, zeer opvallende kleur
  • Reserve: een witbeige kleur
  • Extra: een natuurlijke houtkleur
  • Blend: een donkere natuurlijke houtkleur

Er zijn zowel vierkante als langwerpige maten leverbaar: 60x60 cm, 25x75 cm, maar ook het lange 25x150 cm formaat. De langwerpige formaten zijn ook qua legstructuur net echt parket. Bovendien is er een prachtige muretto (tegelstroken) variant verkrijgbaar in dezelfde kleuren en zijn er diverse speciale delen voor optimaal leggemak van de Refin Barrique tegels.

Bekijk op de website van Refin de brochure van Refin Barrique tegels (.PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Barrique van Refin? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Refin. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Refin Barrique tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie