Terug

Provenza Karman tegels

De Provenza Karman tegels bestaat uit steenlook, cementlook en houtlook vloertegels met een chique design. Daarnaast zijn er bijpassende wandtegels met aparte vormen. De Karman tegelserie heeft een natuurlijke uitstraling, die prachtig past in een woning. Door de wandtegels met de vloertegels te combineren krijgt uw ruimte een extravagante uitstraling. Of de Karman tegels nu in een loft staan of buitenshuis in de 20 mm versie, ze laten uw interieur extra opvallen.

De Provenza Karman vloertegels komen in de kleuren:

  • Avorio
  • Sabbia
  • Cenere
  • Antracite

De Provenza Karman tegels zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Ze zijn er in de grote vierkante vorm van 120x240 cm, maar ook in 90x90 cm en voor de houtlook variant komen ze in de langwerpige vorm 20x120 cm. Ook zijn er verschillende kleurendecors en mozaïektegels leverbaar. Tenslotte heeft de Karman serie verschillende wandtegeldecors in gewone en ronde (The Bubble Project) vorm en speciale stukken, die het leggen makkelijk maken.

Bekijk de Provenza Karman brochure (PDF) voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Karman van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Karman tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie