Terug

Provenza Groove tegels

Provenza Groove tegels zijn steenlook ofwel betonlook vloertegels met een neutraal, modern design. De Groove tegelserie heeft een natuurlijke steenuitstraling, die prachtig past binnen een woning of een grotere ruimte zoals een restaurant of kantoor. Door de vloertegels met de wandtegels te combineren binnen een interieur, wordt de ruimte een strakke, opvallende verschijning. Of dit nu de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer of hal is of een commerciële ruimte, de Provenza Groove tegels komen helemaal tot hun recht.

Provenza Groove tegelserie komt in de natuurlijke kleuren:

  • Hot White
  • Nude Beige
  • Bright Grey
  • Mistique Black

Provenza Groove vloertegels zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Ze zijn er in zowel een langwerpige vorm van 45x90 cm en 30x60 cm als in een vierkante vorm van 80x80 cm en 60x60 cm. Ook zijn er verschillende mozaïektegels verkrijgbaar zoals de Penta en Steps en heeft de serie diverse wandtegeldecors. Daarnaast zijn er speciale stukken, die het leggen vergemakkelijken.

Bekijk op de website van Provenza de Groove tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Groove van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Groove tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie