Terug

Provenza Bianco d'Italia tegels

Provenza Bianco d’Italia tegels zijn klassieke vloertegels met marmerlook. De Bianco d’Italia tegelserie is geïnspireerd door echt marmer. De tegels zijn echter van keramiek. De Provenza Bianco d’Italia serie is er in drie witte marmerlook uitvoeringen en in drie groottes. De vloervarianten zijn subtiel en natuurlijk van de Provenza Bianco d’Italia tegels, terwijl de wandtegels onder andere ook mooi opvallend reliëf hebben. Bovendien zijn er Provenza Bianco d’Italia mozaïek tegels en prachtige decortegels. De Provenza Bianco d’Italia tegelserie is er in diverse witachtige marmerkleuren.

De Provenza Bianco d’Italia tegelserie kleuren:

  • Statuario
  • Calacatta
  • Arabescato

De vloertegels van Provenza Bianco d’Italia zijn leverbaar in drie formaten, langwerpig en vierkant: het grote 60x120 cm, het medium 60x60 cm en het kleine 30x60 cm. Daarnaast zijn er mooie Bianco d’Italia wandtegels en speciale stukken zoals plinten verkrijgbaar.

Bekijk op de website van Provenza de Bianco d’Italia tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bianco d’Italia van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Bianco d’Italia tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie