Terug

Provenza Ego tegels

Provenza Ego tegels zijn geïnspireerd op een oeroud Mexicaans gesteente waarop de verweringen die hebben plaatsgevonden door het verstrijken van de tijd goed te zien zijn. Kenmerkend voor het gesteente en ook voor de Provenza Ego natuursteenlook tegels is de mix tussen graniet en kalksteen. Door het grote aantal varianten binnen de Provenza Ego serie zijn de natuursteenlook tegels inzetbaar voor verschillende soorten designs. Met de wandtegels en vloertegels creëert u een luxueuze sfeer in uw badkamer, woonkamer of keuken. Ook de variant voor buiten is bij ons te bestellen, onder andere zeer geschikt voor de betegeling rondom uw zwembad. 

Provenza Ego hardsteen look tegels zijn verkrijg baar in de kleuren:

  • Avorio
  • Grigio
  • Grigio Scuro
  • Sabbia

Provenza Ego hardsteenlook tegels zijn te verkrijgen in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm, 6.5x60 cm, 20x120 cm en 60x120 cm.

Bekijk de Provenza Ego brochure (PDF) of de Provenza website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Ego van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Provenza in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Ego natuursteenlook tegels. 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie