Terug

Provenza Gesso tegels

De Provenza Gesso tegels bestaat uit steenlook vloertegels met een chique design. De Gesso tegelserie heeft een natuurlijke steenuitstraling, die prachtig past binnen een huis, maar ook in een commerciële ruimte zoals een kantoor of café. Door de wandtegels met de vloertegels te combineren krijgt een ruimte een zachte, subtiele uitstraling. Of de Gesso tegels nu in een loft staan of in een toilet, ze laten uw interieur extra opvallen.

Provenza Gesso tegelserie komt in de subtiele kleuren:

  • Natural White
  • Taupe Linen
  • Pearl Grey
  • Velvet Black

De Provenza Gesso tegels zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Ze zijn er in de grote vierkante vorm van 100x100 cm, maar ook in 80x80 cm of 60x60 cm. In de langwerpige vorm zijn ze er in 40x80 cm en 30x60 cm. Ook zijn er verschillende patchwork decors en mozaïektegels leverbaar. Tenslotte heeft de Gesso serie verschillende wandtegeldecors in gewone en hexagonale (zeshoekige) vorm en speciale stukken, die het leggen vergemakkelijken.

Bekijk op de website van Provenza de Gesso tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Gesso van Provenza? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Provenza. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Provenza Gesso tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak