Terug

NovaBell Overland tegels

NovaBell Overland combineert het beste van betonlook en natuursteenlook in één tegel. Het resultaat is een stoere, moderne en wat industriële look die toch de elegantie van natuursteen behoudt. NovaBell Overland betonlook / natuursteenlook tegels zijn ook verkrijgbaar in een stevige antislip buitentegel uitvoering.

NovaBell Overland tegels worden geleverd in de kleuren:

  • Tabacco
  • Avorio
  • Grigio
  • Antracite

Overland is ontworpen om als wandtegel en als vloertegel gebruikt te kunnen worden. Voor aan de wand zijn er tevens vierkante en langwerpige mozaïeken verkrijgbaar. De standaardtegels komen in de formaten 30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 40x80 cm en 80x80 cm, plus 7x60 cm en 7x80 cm formaten om mooie patronen te kunnen leggen. Ook rand- en roostertegels voor uw zwembad kunnen op aanvraag geleverd worden.

Voor een indruk van de bijzondere look van NovaBell Overland tegels kunt u een kijkje nemen in de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Overland van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van NovaBell in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de NovaBell Overland tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie