Terug

Novabell Forge tegels

Novabell Forge tegels zijn geïnspireerd op verschillende soorten metaal zoals brons en alluminium en worden daarom metaallook tegels genoemd. Metallook tegels zijn bij uitstek dé uitkomst voor wie op zoek is naar een moderne industriële uitstraling voor zijn of haar interieur.

De Novabell Forge tegels kennen net als echt metaal een oppervlak dat er niet overal precies hetzelfde uitziet waardoor de vloeren en wanden die je ermee belegt kalm en natuurlijk aanvoelen. Zowel de vloertegels als de wandtegel van Forge zijn leverbaar in de metaalkleuren Bronzo, Innox, Alluminio en Dark. 

Zoals ook de meeste andere collecties van Novabell is Forge uitermate geschikt voor de combinatie indoor en outdoor - de outdoor tegels kennen een vergelijkbaar uiterlijk met het verschil dat ze dikker zijn dan de tegels voor binnen: 20 millimeter. 

Tot slot zijn er ook decoratieve designtegels beschikbaar binnen de serie waarmee je speelsheid in een vertrek kunt aanbrengen zonder de eenheid van stijl uit het oog te verliezen. 

De metaal look tegels van Novabell Forge zijn bij ons verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 60x120 cm
  • 30x120 cm
  • 100x100 cm
  • 80x80 cm
  • 60x60 cm 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de metaallook tegels uit de serie Forge van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van NovaBell in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de NovaBell Forge tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak