Terug

NovaBell Fusion tegels

NovaBell Fusion design tegels hebben een prachtige geglazuurde afwerkingen en geven uw badkamer of keuken écht karakter. Deze decoratieve tegels hebben ongeveer het formaat van een baksteen (6 x 25 cm) en zijn zowel in één richting te leggen als in het prachtige visgraat ofwel chevron patroon.

Sommige kleuren - zoals Aquamarina, Smeraldo, Blue and Senape - zijn uitgesproken terwijl wie voor Antracite, Nero, Bianco of Grigio kiest op iets neutralers uitkomt. Hoewel verschillend, zijn de kleuren wel allemaal zo uitgekozen dat ze met elkaar te combineren zijn.

Kijk vooral ook even op de website van NovaBell Fusion tegels om deze combinaties te bekijken. Tevens vindt u hier nog uitgebreidere informatie over de tegels dan op deze pagina. 

 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de design tegels uit de serie Fusion van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van NovaBell in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de NovaBell Fusion tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie