Terug

NovaBell Eiche tegels

NovaBell Eiche tegels- de naam zegt het al - is een houtlook tegel geïnspireerd op de rijke, warme uitstraling van eikenhout. Met een keramische parketvloer van NovaBell Eiche haalt u een niet van echt te onderscheiden houtvloer in huis, die bovendien brandveilig en gemakkelijk schoon te houden is.

NovaBell Eiche is verkrijgbaar in vijf houtkleuren:

  • Alpin
  • Landhaus
  • Natur
  • Scottish
  • Timber

Eiche houtlook tegels komen in de formaten 16x160 cm, 26x160 cm, 20x120 cm, 30x120 cm en 40x120 cm. De laatste twee formaten zijn tevens in antislip uitvoering leverbaar, en de 40x120 cm tegel is extra dik en dus geschikt voor buitengebruik. Naast de grote formaten zijn er ook houtlook mozaïektegels in zowel vierkant als langwerpig formaat.

NovaBell Eiche is een collectie keramisch parket met warme, maar ook lichtere kleuren, die niet zullen misstaan in ruimtes waar je normaal geen hout zou verwachten, zoals badkamers, keukens en open buitenruimtes. Voor een indruk van een aantal van de mogelijkheden bekijkt u de rijk geïllustreerde brochure (pdf) of de website van NovaBell Eiche.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook / keramisch parket tegels uit de serie Eiche van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van NovaBell in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de NovaBell Eiche tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie