Terug

NovaBell Imperial Michelangelo

NovaBell Imperial Michelangelo tegels zijn marmerlook tegels met een kwaliteit waar zelfs de beroemde Italiaanse beeldhouwer nog voor zou buigen. De NovaBell Imperial Michelangelo tegelserie is nauwkeurig gebaseerd op vier klassieke Italiaanse marmersoorten, waaronder het witte Carrara-marmer waaruit Michelangelo zijn David hakte. Op deze klassieke basis bouwt NovaBell echter voort met een uitzonderlijk brede reeks opties: er zijn naast de standaard formaten maar lieft 9 mozaïek- en vormvarianten verkrijgbaar.

NovaBell Imperial Michelangelo tegels komen in de marmervarianten:

  • Bianco Carrara
  • Bianco Apuano
  • Bianco Arabescato
  • Grigio Visone

Imperial Michelangelo marmerlook tegels komen standaard in de formaten 7,5x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm en 60x120 cm. Hiernaast zijn er zeshoekige tegels, mozaïeken, tegels om een Hongaarse punt mee te leggen, een speciale terrazzo-achtige variant, en klassiek aandoende variaties die de lichtere en donkere kleuren in een slim ontworpen mozaïek door elkaar lijken te vlechten. 

Marmerlook tegels hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van echt marmer: ze zijn bijvoorbeeld gemakkelijker schoon te maken en niet gevoelig voor zuur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken bij gemorste dranken of andere ongelukjes.

Wilt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van NovaBell Imperial Michelangelo keramisch marmer? Kijk dan in de brochure (pdf) of op de website.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Imperial Michelangelo van NovaBell? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van NovaBell in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Imperial Michelangelo tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie