Terug

Magica Rewind tegels

Magica Rewind tegels zijn wandtegels en vloertegels in warme en koude kleuren met de uitstraling van echt steen. In elke tegel is een variatie van kleuren en natuurlijke steencontouren verwerkt, waardoor er mooie afwijkingen ontstaan en elke tegel uniek is. Magica Rewind tegels geven uw loft, woonkamer, keuken of badkamer een tijdloze sfeer, maar ze zijn ook geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld restaurants of cafés. De bijpassende Magica Rewind wandtegels zijn er in onder andere hexagonale (zeshoekige) vormen, waardoor ze een hedendaagse look krijgen.

De Magica Rewind kleuren:

  • Amber
  • Pearl
  • Sage

Magica Rewind vloertegels zijn er in diverse langwerpige formaten. De Rewind wandtegels zijn er zowel in langwerpige formaten als zeshoekige vormen en in mozaïek. Daarnaast zijn er speciale stukken en wandtegels verkrijgbaar. Download de Magica Rewind brochure (PDF) voor meer informatie, voor de formaten en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Rewind van Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Magica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Magica Rewind tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie