Terug

Ceramica Magica Ceppo tegels

Ceramica Magica Ceppo tegels is een natuursteenlook tegel die zo nauwkeurig mogelijk de zeer gewilde Ceppo di Gré natuursteen nabootst. Deze zeer specifieke steensoort wordt maar op één plaats in Italië gewonnen en heeft door de vele insluitsels een terrazzo-achtig, uniek uiterlijk. Gelukkig is er dankzij tegels zoals Ceramica Magica Ceppo een betaalbaar, en bovendien minder kwetsbaar en makkelijker schoon te houden alternatief voor deze mooie, maar dure steen!

Ceramica Magica vervaardigt Ceppo in drie kleurvarianten:

  • White
  • Grey
  • Stone 05

Ceppo komt in 10x60 cm, 15x15 cm, 30x30 cm, 30x60 cm, 60x60 cm en 60x120 cm formaten. Ook zijn er mozaïeken en extra dikke buitentegels, deze laatste van 50x100 cm, beschikbaar. 

De unieke, wat ruige look van Ceppo di Gré natuursteen is bijzonder en de moeite van het overwegen waard voor veel interieurs - bekijk de Ceppo tegels via de catalogus (pdf) of website!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Ceppo van Ceramica Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ceramica Magica in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ceppo tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie