Terug

Ceramica Magica Pietra tegels

Ceramica Magica Pietra tegels - de naam is Italiaans voor 'steen' - is een natuursteenlook tegelcollectie die uitzonderlijk veel mogelijkheden en opties biedt. Van grote, effen oppervlakken tot muurtegels die de indruk wekken van kleine, onregelmatige natuurstenen blokken: alles kan met Ceramica Magica Pietra tegels.

Ceramica Magica Pietra natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Ivory
  • Taupe
  • Grey
  • Black

Naast het standaard Limestone oppervlak, dat de subtiele kleurschakeringen van echt kalksteen nabootst, zijn er ook Incisa tegels, die zeer ruw zijn afgewerkt en eruit zien alsof ze met de hand zijn gezaagd. De serie word compleet gemaakt met de Travertino optie, waarbij in het oppervlak een mooie, rustige 'nerf' is aangebracht die in het echt door sedimentatie ontstaat. 

Ceramica Magica Pietra is beschikbaar in formaten van 10x15 tot 60x120 cm, plus daarnaast vier verschillende opties voor mozaïeken, waaronder een aantrekkelijk visgraatmotief. Zien hoe dat er allemaal uitziet? Kijkt u vooral in de catalogus (pdf) en op de website voor aanvullende informatie.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels uit de serie Pietra van Ceramica Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ceramica Magica in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ceramica Magica Pietra tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie