Terug

Magica Industry tegels

Magica Industry tegels zijn industrieel ogende wandtegels en vloertegels in koele kleuren met de uitstraling van cement / beton. De vloertegels zijn neutraal en geven uw interieur een stoere uitstraling. De wandtegels zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar in diverse varianten zoals tegelstroken en mozaïek, maar ook in een opvallend decor met verschillende motieven. Magica Industry tegels zijn zeer geschikt voor lofts en woonkamers, staan modern in de keuken en geven uw badkamer een tijdloze sfeer.

De koele Magica Industry kleuren:

  • Titanium
  • Iron
  • Silver

Magica Industry vloertegels zijn er in diverse langwerpige en vierkante formaten. De Industry wandtegels zijn er zowel in langwerpige en vierkante formaten als tegelstroken en mozaïek. Daarnaast zijn er speciale stukken en wandtegels verkrijgbaar. Download de Magica Industry brochure (PDF) voor meer informatie, de formaten en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Industry van Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Magica. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Magica Industry tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie