Terug

Ceramica Magica Antica tegels

Ceramica Magica Antica is een marmerlook tegel die de magie van dat welbekende natuursteen prachtig nabootst. Antica keramisch marmer is goedkoper, onderhoudsvriendelijker en minder kwetsbaar dan echt marmer - en door de vele opties ook nog eens veelzijdiger.

Ceramica Magica Antica tegels komen in de marmertinten:

  • Carrara White
  • Grey Marble
  • Bardiglio Grey

Ceramica Magica Antica tegels: keramische marmertegels combineren een klassiek marmeroppervlak, met alle imperfecties die daarbij horen, met modern design en her en der zelfs een speels tintje. Dat uit zich in de vele formaten die beschikbaar zijn: zeshoekige en Hongaarse punttegels behoren tot de mogelijkheden, evenals tegels van 7,5x15 cm tot 60x120 cm en 80x80 cm. 

Zoals veel tegels van Ceramica Magica is Antica een tegelserie die je gezien moet hebben, en dat kan in de catalogus (pdf) en op de website

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook / natuursteenlook tegels uit de serie Antica van Ceramica Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ceramica Magica in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Antica tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie