Terug

Ceramica Magica Nodi tegels

Ceramica Magica Nodi tegels is een stijlvolle en elegante houtlook tegelserie. Nodi bootst met grote aandacht niet alleen de echte houtnerf, maar ook de imperfecties en gebruikssporen van echt hout na, waardoor u een zeer realistische vloer krijgt die echter wel bestand is tegen vloerverwarming en vloeistof. 

Ceramica Magica Nodi keramisch parket is beschikbaar in de houtkleuren:

  • Libeccio
  • Maestrale
  • Scirocco
  • Tramontana

Ceramica Magica Nodi houtlook tegels komen maar in één ouderwets plankformaat: 20x120 cm. Wel is er daarnaast een 5x5cm mozaïektegel en een ongeveer 30cm lange 'chevron' voor het leggen van een Hongaarse puntvloer.

De rijke, warme schoonheid van Nodi keramisch parket komt het best tot zijn recht in het beeldmateriaal in de catalogus (pdf). Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels uit de serie Nodi van Ceramica Magica? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Ceramica Magica in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Ceramica Magica Nodi tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie