Terug

Lea Slimtech tegels

Lea Slimtech tegels zijn uniek in de wereld van keramische tegels: ze zijn slechts 3 millimeter dun, maar kunnen een afmeting hebben van wel één bij drie meter!

Lea Slimtech tegels zijn een technologisch hoogstandje. Door een bijzonder bewerkingsproces van het porselein is Lea Ceramiche erin geslaagd om zeer dunne en lichte tegels te produceren, in enorme formaten. Dit maakt de Lea Slimtech tegels bijzonder geschikt als wandbekleding.

Voor gebruik in vloeren zijn er ook iets dikkere Slimtech tegels beschikbaar, van 3,5 en 7 mm. Dit maakt het mogelijk om de tegels bijvoorbeeld over een bestaande vloer heen te leggen, omdat de nieuwe vloer niet veel hoger wordt. Dat scheelt tegels uitbreken.

De Lea Slimtech productlijn omvat verschillende tegelseries:

  • Lea Slimtech ArenariaLichtgekleurde vloertegels.
  • Lea Slimtech Basaltina Stone Project: Vloertegels en wandtegels met het uiterlijk van basalt.
  • Lea Slimtech Gouache 10: Een bijzonder kleurenpalet en een oppervlak dat bijna zacht aanvoelt en garant staat voor unieke, expressieve vloeren en wanden.
  • Lea Slimtech Mauk: Driehoekige en ruitvormige tegels geven een bijzonder 3D-effect.
  • Lea Slimtech Lines and Waves: Tegels met groen- en blauwachtige tinten. Geven een speciaal, 3D-achtige golfeffect
  • Lea Slimtech Shade: Groot formaat wand- en vloertegels in melkkleur.

Bezoek de Lea Slimtech pagina op de website van Lea Ceramiche voor meer informatie en afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Slimtech van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Slimtech tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie