Terug

Lea Concreto tegels

Lea Concreto tegels is een veelzijdige nieuwe Italiaanse serie die op vele manieren is toe te passen. Lea Concreto hard steen look tegels zijn geschikt voor zowel privégebruik in woonkamer en keuken als voor meer formele, corporate settings, zoals bijvoorbeeld het hoofdkwartier van een internationaal opererend bedrijf. Zowel hints naar klassiek als naar eigentijds design zijn terug te vinden in de Lea Concreto natuursteenlook tegels. De tegels hebben industriële kwaliteiten; er vindt in de Lea Concreto een continue interactie met licht plaats bijvoorbeeld. Lea Concreto hard steen look tegels zijn verkrijgbaar in muur en vloer varianten, voor zowel binnen als buiten.  

Lea Concreto hardsteenlook tegels zijn er in de volgende kleuren:

  • Extra Light
  • Light Medium
  • Dark 
  • Rust  

Lea Concreto look tegels zijn in een variëteit aan formaten te bestellen: bijvoorbeeld 120x260 cm, 120x120 cm en 60x120 cm.

Bekijk de Lea Concreto website voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Concreto van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Lea in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Concreto natuursteenlook tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie