Terug

Lea Slimtech Concreto tegels

Lea Slimtech Concreto tegels is een cement- en betonlook tegel met een ingetogen karakter en een rijke afwerking. In tegenstelling tot echte betonnen muren is Lea Slimtech Concreto zeer sluitvast en behoeft de tegel nauwelijks onderhoud. Een bijzondere optie is de 'Rust' kleursteling, die niet zozeer op beton, als wel op geroest ijzer lijkt: een monumentale, industriële look.

Lea Slimtech Concreto is beschikbaar in de kleuren:

  • Extra Light
  • Light
  • Medium
  • Dark
  • Rust

Per kleur zijn er één of twee extra oppervlaktte-afwerkingen die telkens een eigen textuur en karakter geven. Daarnaast kunnen alle kleuren geleverd worden in een variant waarbij het lijkt alsof er kleine vlokjes goud in het cement zijn gemengd. 

Zoals bij betonlook tegels past is Leo Slimtech Concreto bijna zonder voegen te paatsen; met formaten van 60x120 cm, 120x120 cm en 120x260 cm is het met recht een XXL tegel. 

Met Lea Slimtech Concreto haalt u een mooie, gedistingeerde tegel in huis. Voor een overzicht van alle opties kijkt u op de website of in de brochure (pdf) - deze bevat tevens een rijkdom aan beeldmateriaal. 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in betonlook / cementlook tegels uit de serie Slimtech Concreto van Lea Ceramiche? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Lea in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Slimtech Concreto tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie