Terug

Lea Bio Lumber tegels

De Lea Bio Lumber tegels bestaat uit houtlook tegels. Met de Bio Lumber tegels lijkt het net alsof u parket heeft gelegd in huis. Het is echter keramiek, wat ervoor zorgt dat uw vloer langer meegaat, makkelijker schoon te houden is en bovendien waterbestendig is. U kunt Lea Bio Lumber tegels dus naast in de woonkamer, ook bijvoorbeeld in de badkamer plaatsen. De kleuren van de Bio Lumber tegels geven uw huis een warme uitstraling. Maar de tegels kunnen ook worden gebruikt voor openbare ruimten zoals winkels.

De Lea Bio Lumber tegelserie komt in de kleuren:

  • Lodge Greige
  • Lodge Brown
  • Lodge Grey

De Lea Bio Lumber vloertegelserie is verkrijgbaar in de langwerpige formaten 30x120 cm en 20x120 cm. Bekijk de Lea Bio Lumber tegels tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen of download de Bio Lumber brochure (PDF).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bio Lumber van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Bio Lumber tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie