Terug

Lea Bio Timber tegels

De Lea Bio Timber tegels bestaat uit vloertegels met een natuurlijke eikenhouten look. Lea Bio Timber vloertegels zien eruit als hout, maar ze hebben het onderhoudsgemak van tegels. De vijf kleurvariaties hebben allemaal hun eigen warme uitstraling. Bovendien is de Lea Bio Timber tegelserie duurzamer dan parket en is deze geschikt voor zowel huiselijke ruimtes, als bijvoorbeeld hotels, winkelcentra of andere openbare ruimten.

Lea Bio Timber tegels zijn leverbaar in de warme kleuren:

  • Oak Patinato Chiaro
  • Oak Patinato Scuro
  • Oak Provenzale
  • Oak Grigio
  • Oak Grigio Scuro

Lea Bio Timber tegels komen in de langwerpige formaten 15x120 cm en 20x120 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend decor in de maat 20x120 cm. Het tegeldecor is full HD digitaal geprint en de tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast zijn er Lea Bio Timber tegelstrips leverbaar.

Bekijk de Lea Bio Timber tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bio Timber van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Bio Timber tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie