• Lea Bio Recover tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Lea Bio Recover tegels

Lea Bio Recover tegels

Lea Bio Recover tegels zijn uit vloertegels met een natuurlijke houten look. Lea Bio Recover vloertegels lijken net hout, maar hebben het onderhoudsgemak van tegels doordat ze van keramiek zijn. De drie kleurvariaties hebben allemaal hun eigen warme uitstraling. Het meest bijzondere aan de Lea Bio Recover tegelserie zijn de vloertegels met decor. Pied de poule en vintage gekleurd hout passeren de revue. De Bio Recover serie is zeer geschikt voor huiselijke ruimtes en lofts.

Lea Bio Recover tegels zijn leverbaar in de warme kleuren:

  • Warm Cream
  • Golden Flame
  • Old Walnut

Lea Bio Recover tegels komen in de langwerpige formaten 20x121,5 cm en het enorme 20x180 cm. Ook zijn ze verkrijgbaar in opvallende decors in maten als 4x20 cm, 8x20 cm en 12x20 cm. Daarnaast zijn er Lea Bio Recover speciale stukken leverbaar om het leggen te vergemakkelijken.

Bekijk de Lea Bio Recover tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Bio Recover van Lea? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Lea. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Lea Bio Recover tegelserie.

Vraag een offerte aan