Terug

Onyx&More tegels voor een elegante look

De Onyx&More tegels benadrukken de harmonie tussen elegantie en creativiteit door middel van de combinatie van twee zeer verschillende steensoorten: onyx en porfier. De collectie is ontworpen om verfijnde, gastvrije en intieme ruimtes te creëren die een expressieve uitstraling hebben.

Met de verschillende beschikbare afwerkingen en kleuren van de Onyx&More tegels kun je je eigen unieke sfeer creëren. Matte en glanzende afwerkingen zijn geïnspireerd op onyx, terwijl afwerkingen met structuur geïnspireerd zijn op porfier. De esthetische variaties van deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder White Onyx, Golden Onyx, Silver Onyx, White blend, Golden blend en Silver blend.

Onyx staat bekend om zijn verfijning en lichtgevende kwaliteit

Het materiaal wordt in deze collectie gecombineerd met porfier, een meer ingetogen en informele steen. De collectie speelt met harmonieuze contrasten en chromatische blends die alleen de natuur kan creëren. De verschillende esthetische variaties van de Onyx&More tegels zijn geïnspireerd op onyx en porfier en beschikbaar in matte en glossy finishes, waardoor de natuurlijke kwaliteiten van deze stenen benadrukt worden.

Deze tegels zijn perfect voor gebruik in huis, kantoren en andere werkplekken, en commerciële ruimtes. In huis kunnen ze worden gebruikt als achtergrond voor een moderne, verfijnde inrichting, terwijl ze in kantoren en andere werkplekken de ruimte een professionele en toch creatieve uitstraling geven. In commerciële ruimten, zoals restaurants en hotels, voegen de Onyx&More vloertegels en wandtegels een vleugje elegantie en luxe toe aan de omgeving.

Uiteenlopende esthetische variaties

De esthetische variaties geïnspireerd op onyx zijn White Onyx, Golden Onyx, Silver Onyx, White blend, Golden blend en Silver blend. De esthetische variaties geïnspireerd op porfier zijn White porphyry, Golden porphyry en Silver porphyry, en worden aangeboden in een gestructureerde finish om de natuurlijke uitstraling van deze twee verschillende stenen te benadrukken. Onyx&More tegels zijn de perfecte collectie voor diegenen die op zoek zijn naar unieke en prachtige combinaties van stenen voor hun ruimtes.

Deze collectie bevat ook hout, wat een organische en warme uitstraling geeft aan de ruimte. Dit maakt het perfect voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer.

Een unieke tegelcollectie in ieder interieurontwerp!

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Voeg Onyx&More wandtegels en vloertegels toe aan je huis, kantoor of commerciële ruimte en creëer een ruimte die elegantie, creativiteit en natuurlijke schoonheid uitstraalt.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie