Terug

Nature Mood tegels volgen de laatste tegeltrends

De Nature Mood tegels van Florim creëren een harmonieus samenspel tussen nuances in hun nieuwe unieke collectie tegels. De Nature Mood collectie, waarin marmer en hout worden samengevoegd tot een verfijnde en creatieve mood board. Deze collectie brengt de natuurlijke omgeving binnenshuis en verrijkt onze zintuiglijke ervaring van onze omgeving.

Nature Mood tegels zijn ontworpen om aan te sluiten bij de laatste trends in de evolutie van woningen, waarin natuur niet alleen als model wordt gezien, maar ook als een maatstaf. Volgens Florim Tegels is het resultaat “elegante ruimtes die tussen interieur en exterieur stromen en het licht en de sensatie van onderdompeling in de natuurlijke omgeving versterken.”

De collectie biedt verschillende kleuren

Waaronder Rainforest, Glacier, Mountain Peak, Tundra en Riverbed. De Planks 01, 02, 03, 04, 05 en 06 oppervlakken zijn de meest combineerbare elementen in de collectie en zijn ontworpen als een kleurenpalet van hout met een schone en minimalistische stijl. De fijne porseleinen stoneware decors bieden ook een verscheidenheid aan verschillende kleuren en houttinten om uit te kiezen.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling zoals de French Herringbone of de tijdloze charme van Chevron, de Nature Mood tegels bieden het allemaal. Bovendien kunnen de verschillende elementen worden gecombineerd om verschillende mood boards te creëren, waardoor het gemakkelijk is om de ruimte aan te passen aan je eigen creatieve smaak.

Voel de natuurlijke sfeer van Nature Mood in huis

Breng een vleugje van de natuurlijke wereld in je dagelijkse leven. De tegels uit de Nature Mood-collectie kunnen in verschillende unieke ruimtes worden gebruikt om een sfeer van verfijning en rust te creëren. Bijvoorbeeld, in een badkamer kunnen de tegels gebruikt worden om een spa-achtige omgeving te creëren, waarbij de marmeren oppervlakken en houten details de ruimte een natuurlijke uitstraling geven. Dit kan versterkt worden door de toevoeging van planten en andere natuurlijke elementen.

In welke ruimte plaats jij de tegels?

Ook in een keuken kunnen deze tegels worden gebruikt om een warme en uitnodigende omgeving te creëren. De houten details van de Nature Mood wandtegels kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met de marmeren oppervlakken van de Rainforest-tegels om een stijlvolle en toch functionele keuken te creëren.

Al met al biedt de Nature Mood vloertegelcollectie van fijne porselein tegels met onyx een unieke en verfijnde manier om de natuurlijke omgeving in huis te brengen. Vraag een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort en voor je het weet heb jij een unieke look in huis!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak