Terug

Heritage Luxe tegels van Florim

Ben je op zoek naar tegels die een statement maken en een unieke uitstraling hebben? Dan is Heritage Luxe van Florim de perfecte keuze voor jou. De Heritage Luxe tegels combineren het erfgoed van het verleden met eigentijdse luxe in één prestigieuze dimensie.

De collectie Heritage Luxe tegels beschikt over marmeren oppervlakken in gedurfde, verfijnde kleuren die enorm veel persoonlijkheid en karakter toevoegen aan de meest exclusieve ruimtes. De rijkdom aan kleuren en grafische details van deze producten komt het best tot uiting in de grote formaten, ontworpen om perfect te passen in grote open ruimtes, of om juist meer intieme omgevingen te verlichten.

De Heritage Luxe collectie biedt een unieke uitstraling

Heritage Azure heeft bijvoorbeeld een subtiele, verfijnde blauwe achtergrond waar een diep roestkleurige ader uitspringt, wat het perfect maakt voor combinatie met warme tinten en materialen. Heritage Cloud is daarentegen de meest veelzijdige tegel uit de collectie. Deze is gekenmerkt door verschillende strepen grijs, wat ervoor zorgt dat deze grafische look perfect te combineren is met zowel warme als koele kleuren en materialen.

Van Spaans marmer tot Ierse heuvels

De zachte, omhullende basis van Heritage Brown doet denken aan Spaans marmer en is gekenmerkt door subtiele, nauwelijks zichtbare witte aderen. Heritage Emerald brengt ons dan weer naar de glooiende heuvels van Ierland. Hierop bevinden zich tinten groen, variërend van donker tot licht, met snufjes bruin en wit.

Heritage Aqua is een verrassende tegel die voortkomt uit de ontmoeting tussen contrasterende tinten groen en wit, verrijkt met verfijnde oranje aderen. Ten slotte getuigt Heritage Flame van de ontmoeting tussen delicate tinten bruin en snufjes crème.

De oppervlakken van de Heritage Luxe wandtegels hebben een sterke decoratieve uitstraling en brengen het erfgoed van de Europese traditie up-to-date door een stijlvol concept te bieden dat geïnspireerd is op de schoonheid en klassieke luxe van marmer, gecombineerd met de dynamiek van aderen en kleuren die een eigentijds gevoel geven.

De Heritage Luxe collectie neemt je mee op reis

Heritage Luxe tegels bieden je de mogelijkheid om de uitstraling van je ruimte naar een hoger niveau te tillen en een unieke sfeer te creëren. De combinatie van de rijke kleuren en het verfijnde marmer-effect maakt deze tegels perfect voor eigentijdse ruimtes met een sterk design beroep. Met Heritage Luxe tegels kies je voor tijdloze schoonheid en eindeloze stijl.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie