Terug

Atmosphères tegels van Florim

Breng de diepe energie van Belgische Blauwe Steen tot leven in jouw eigentijdse ruimtes met Atmosphères tegels van Florim. Deze collectie is gebaseerd op de ruwe en elegante uitstraling van Blauwe Steen, een sedimentaire steensoort die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn diepe, fascinerende energie.

De subtiele kleurnuances en karakteristieke oppervlakte geven de tegels een authentieke uitstraling met een verhaal dat teruggaat tot de oertijd, toen België nog deel uitmaakte van een rijke zee vol koraalformaties.

Atmosphères is een combinatie van lichtheid en stevigheid

DE tegels bieden een verfijnde kleurbalans die doet denken aan de ambachtelijke schoonheid van Blauwe Steen. Door de fossiele organismen die zijn opgesloten in de kleine sedimenten die zich eeuwenlang hebben gevormd, ademt deze steen een archaïsche maar nog altijd actuele schoonheid uit. Traditionele technieken worden gecombineerd met innovatie om een tegeloppervlak te creëren dat de cultuur van jouw ruimte respecteert en de geschiedenis van de tijd weerspiegelt.

Laat jouw eigentijdse ruimte tot leven komen met Atmosphères tegels van Florim. Ervaar de diepe energie van Belgische Blauwe Steen in jouw interieur en geef jouw project een authentieke uitstraling die een verhaal te vertellen heeft. Kies vandaag nog voor Atmosphères tegels van Florim en maak jouw ruimte compleet met een oppervlak dat even fascinerend als duurzaam is.

De tegels zijn werkelijk subtiel en elegant

Met een verfijnde afwerking die de ruimte een gevoel van stijl en verfijning geeft. Het design is zorgvuldig uitgekozen en de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor de tegels een tijdloze esthetiek hebben die gemakkelijk past bij verschillende interieur stijlen.

De subtiele patronen en texturen voegen een extra dimensie toe aan de tegels en zorgen voor een visueel interessante uitstraling die nooit saai wordt. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en mooie optie voor jouw woning, dan zijn deze Atmosphères tegels zeker het overwegen waard!

Kies vandaag nog voor Atmosphères wandtegels

Breng de fascinerende energie van Belgische Blauwe Steen tot leven in jouw eigentijdse ruimte en Geef jouw project een authentieke uitstraling die blijft fascineren. Bestel nu bij Tegelhuis Montfoort en maak kennis met de tijdloze charme van Atmosphères tegels.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak