Terug

Floor Gres Wood Style tegels

Wood Style tegels komen van een uiterst opvallende designtegelserie van Floor Gres: de Styletech tegelserie. Deze keramieken tegelcollectie combineert de warmte van hout met de robuustheid van steen. De tegenstelling hiervan geeft uw woning of pand een hedendaagse, moderne uitstraling. De Floor Gres Wood Style tegels zijn houtlook tegels die verkrijgbaar zijn in natuurlijke houtkleuren, waardoor de tegels net parket lijken. Uw ruimte krijgt een warme uitstraling met de Floor Gres Wood Style tegels.

De Floor Gres Wood Style tegels zijn er in de volgende kleuren:

  • Wood Style01 (lichtgrijs)
  • Wood Style02 (bruingrijs)
  • Wood Style03 (middengrijs)
  • Wood Style04 (beige)
  • Wood Style05 (licht bruingrijs)

De Wood Style tegels hebben de langwerpige formaten van 26,5x180 cm tot 15,2x60,8 cm. Floor Gres Wood Style tegels zijn er in varianten die geschikt zijn voor binnenshuis, maar ook voor buitenshuis.

Bekijk op de website van Floor Gres de Wood Style tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Wood Style van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Wood Style tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie