Terug

Floor Gres Walks/1.0

Floor Gres Walks/1.0 is een keramische tegel van het merk Floor Gres die er uitziet als natuursteen (kwartsiet). Deze keramische tegel is met zijn natuurlijke uitstraling en de eigenschappen van keramiek een topproduct. Met een dikte van maar 10 mm en een perfecte hardheid is de Floor Gres Walks/1.0 tegel op diverse manieren te gebruiken, zoals voor het bekleden van vloeren, wanden, woonkamer, toilet, badkamer, terras, winkelcentrum, hotels en zwembaden voor binnen en buiten (mede door de vorstbestendigheid van de Floor Gres Walks/1.0 tegel).

Floorgres Walks/1.0 is in 2 afwerkingen leverbaar:

  • Natural: Natuurlijk, grof en stoer.
  • Soft: Zacht, geschuurd en strak.

De Natural en de Soft zijn in 4 kleuren leverbaar:

  • Beige
  • Black
  • Grey
  • White

De volgende afmetingen zijn leverbaar: 60x60 cm, 30x60 cm, 40x80 cm, 40x40 cm en 20x40 cm. Walks/1.0 heeft de volgende decors of speciale items leverbaar: Mozaïek van 30x30 cm, Listello Sfalsato (21x40 cm), vensterbanken en sierranden voor de afwerking van binnen- en buitenzwembaden.

Bekijk de Floor Gres Walks/1.0 tegels op de Floor Gres website voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Walks/1.0 van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Walks/1.0 tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie