Terug

Floor Gres Airtech tegels

Floor Gres Airtech tegels is een natuursteenlook vloertegelserie met een gevariëerd aanbod aan kleuren en formaten. De dikke tegels zijn geschikt voor intensief gebruik en dankzij het kleurenpatroon lijkt uw vloer van natuurstenen blokken te zijn gemaakt.

Floor Gres Airtech is verkrijgbaar in de kleurpatronen:

  • Miami White
  • Stockholm Greige
  • New York Light Grey
  • Berlin Red
  • Basel Gray
  • London Black

Bijzonder aan Floor Gres Airtech natuursteenlook tegels is de 'Strutturato' optie. Daarbij krijgt de tegel een ruw oppervlak, alsof het echt, gebeiteld en ongepolijst natuursteen is. In deze variant is de tegel verkrijgbaar in 20x20 en 20x30 cm formaten; natuurlijk zijn er ook gewone matte en glossy afwerkingen beschikbaar, in 20x20 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 40x80 cm, 80x80 cm en 60x120 cm. 

Natuursteenlook tegels zijn niet alleen goedkoper, maar ook makkelijker te onderhouden dan echt natuursteen; in tegenstelling tot natuursteen zijn ze ongevoelig voor zuren en zullen dus niet vlekken van wijn of vruchtensap. Daarnaast zijn ze geschikt voor vloerverwarming. 

Voor meer informatie over Floor Gres Airtech en een overzicht van de verschillende kleuren en formaten, kijkt u in de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook vloertegels uit de serie Airtech van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Floor Gres in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Airtech tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie