Terug

Floor Gres Metal Style tegels

Floor Gres Metal Style tegels komen van een uiterst opvallende designtegelserie van Floor Gres: de Styletech tegelserie. De Floor Gres Styletech keramieken tegelcollectie combineert de warmte van hout met de robuustheid van steen. Floor Gres Metal Style tegels zijn steenlook tegels die verkrijgbaar zijn in natuurlijke kleuren met prachtige nuances, waardoor de tegels net echt steen lijken. Uw ruimte krijgt een stoere uitstraling met de Metal Style tegels.

De Floor Gres Metal Style tegelserie bestaat uit de kleuren:

  • Metal Style01 (antraciet)
  • Metal Style02 (crème/beige)
  • Metal Style03 (middengrijs)

De Metal Style tegels van Floor Gres Metal Style zijn leverbaar in zowel vierkante als langwerpige formaten, tot wel 80x180 cm groot. De Metal Style tegelserie bestaat uit tegels voor binnenshuis, maar ook voor buitenshuis.

Bekijk op de website van Floor Gres de Metal Style tegels brochure (PDF) voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Metal Style van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Metal Style tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie