Terug

Floor Gres Floortech tegels

Floor Gres Floortech tegels zijn vierkante tegels van het tegelmerk Floor Gres. Deze tegels hebben natuurlijke kleuren en prachtige, zeer subtiele decors. De Floor Gres Floortech tegelserie heeft 9 verschillende kleuren, variërend van licht tot donker met aardse tonen. De kleuren worden Floor 1.0 tot en met Floor 9.0 genoemd. Bekijk op de website van Floor Gres de Floortech tegels voor meer informatie en voor afbeeldingen.

De vloertegels en wandtegels van Floor Gres Floortech tegels zijn leverbaar in zowel vierkante als langwerpige formaten, in veel verschillende maten. Ook zijn er allerlei speciale afwerkingen van verkrijgbaar, zoals soft, mat of slate. En er zijn bijpassende wandtegels van 60x60 cm. Bovendien zijn er allerlei stukken verkrijgbaar met afwijkende maten, voor een optimaal legresultaat.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Floortech van Floor Gres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Floor Gres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Floor Gres Floortech tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak