• Douglas en Jones Belgium Stone tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Douglas en Jones Belgium Stone tegels

Douglas en Jones Belgium Stone tegels

Douglas en Jones Belgium Stone hardsteenlook tegels zijn natuurlijk ogende vloertegels die geïnspireerd zijn door Belgisch hardsteen. Deze hardsteenlook vloertegels lijken net belgisch of chinees hardsteen, maar hebben het gebruiksgemak van keramiek. De Douglas & Jones Belgium Stone tegelserie zorgt voor een strakke woonkamer of andere ruimte doordat de tegels een neutrale basis bieden voor uw interieur.

Douglas en Jones Belgium Stone tegels zijn leverbaar in de volgende natuurlijke kleuren:

  • Black
  • Grey
  • Black Vintage
  • Grey Vintage

De Douglas en Jones Belgium Stone tegels zijn leverbaar in vele formaten en in de vorm van een tegelplint. Bovendien zijn er wandtegels in de vorm van mozaïeken. Bekijk de Douglas & Jones Belgium Stone tegels op de website van Douglas & Jones voor meer informatie, afbeeldingen en formaten.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Belgium Stone van Douglas en Jones? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Douglas en Jones. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Douglas en Jones Belgium Stone tegelserie.

Vraag een offerte aan