• Porcelaingres Stardus

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Porcelaingres Stardust tegels

Porcelaingres Stardust tegels

Porcelaingres Stardust klei-look tegels blijven dicht bij het inspiratiemateriaal maar hebben door deze goed aangeschreven producent tevens een moderne twist meegekregen. Daarnaast zijn de Porcelaingres Stardust tegels leverbaar in trendy kleuren als aquamarine green en ocean blue. Porcelaingres heeft zowel aan de keramische mix als aan het oppervlak kleine gekleurde vlokken toegevoegd en dat is waar de Stardust tegelserie zijn naam aan ontleent.

Deze natuursteenlook vloertegels en wandtegels zijn niet alleen een stijlvolle maar ook een duurzame keuze voor uw huis of business want ze bestaan voor 40% uit recycled materiaal. Ze zijn ook op een andere manier duurzaam - doordat ze met een extreem hoge temperatuur (1300°) tot stand zijn gekomen zijn ze niet kapot te krijgen en gaan ze ontzettend lang mee.

De Porcelaingres Stardust klei-look tegels zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren die je op de website van deze producent uitgebreid kunt bekijken, in 4 formaten (30x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 100x100 cm) en in de diktes 6 mm en 8 mm).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de bertonlook Stardust van Porcelaingres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Porcelaingres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Porcelaingres Stardust tegels.

Vraag een offerte aan