Terug

STARDUST tegels van Porcelaingres

Op zoek naar een tegelcollectie die jouw ruimte naar een hoger niveau tilt? Dan is STARDUST van Porcelaingres dé keuze voor jou. Deze collectie combineert de traditionele klei als basis met een modern tintje, wat resulteert in een unieke en prachtige tegel.

De STARDUST tegels zijn geïnspireerd op de intensiteit van de kleuren van klei en voegt daar trendy kleuren zoals aquamarijn groen en oceaan blauw aan toe. Dit zorgt voor een harmonieus geheel, dat wordt versterkt door de kleine kleurrijke flakes die de STARDUST tegels verrijken en versterken. Dit maakt de tegel niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. De collectie bestaat namelijk uit 40% gerecycled materiaal en toont daarmee een nobele identiteit op het gebied van duurzaamheid.

Geen enkele tegel is hetzelfde

Het unieke aan STARDUST is dat het productieproces wordt ondersteund door de nieuwste technologieën en diepgaande kennis. Zo wordt er gebruik gemaakt van LOOK+ technologie, waardoor de tegel de onvoorspelbaarheid en uniekheid van natuurlijke en handgemaakte materialen kan simuleren. Hierdoor is geen enkele tegel hetzelfde en creëer je een unieke uitstraling in jouw ruimte.

De STARDUST wandtegels bieden eindeloze mogelijkheden om jouw ruimte te verfraaien. Of je nu kiest voor een moderne of klassieke stijl, de unieke kleurvariaties en flakes van de tegel zorgen voor een prachtig en harmonieus geheel.

Met STARDUST geef je jouw ruimte een upgrade

De intense kleuren van klei zijn de inspiratie geweest voor de STARDUST collectie. Door de kleuren te combineren met een moderne twist en trendy kleuren zoals aquamarijn groen en oceaan blauw toe te voegen, is er een unieke en moderne collectie ontstaan. De combinatie van de realistische tinten met de felgekleurde kleuren en de STARDUST flakes resulteert in een speels en levendig geheel.

Maar wat zijn die STARDUST tegels en hun flakes nu precies? Het zijn kleine gekleurde vlokjes die de tegel verrijken en versterken. Door deze flakes toe te voegen aan zowel de keramische mix als het oppervlak van de tegel, ontstaat er een unieke textuur en glans die de tegel onderscheidt van andere keramische tegels. Daarnaast versterken de flakes de STARDUST tegel, waardoor deze beter bestand is tegen slijtage en krassen.

Vraag direct een offerte aan voor STARDUST tegels bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak