Terug

Porcelaingres Grove Wood tegels

Porcelaingres Grove Wood tegels is een stoere vloertegelserie met de uitstraling van echt hout. Porcelaingres Grove Wood tegels zijn echter van keramiek, waardoor ze makkelijker te onderhouden zijn en langer meegaan. Deze tegels geven uw interieur een warme, maar ook stoere uitstraling. Bovendien bevat het kleurenpalet van de Porcelaingres Grove Wood tegelserie zowel natuurlijke houttinten, als een grijstint en zijn de tegels er ook in zwart en wit.

Porcelaingres Grove Wood tegels zijn leverbaar in de kleuren:

  • Ice
  • Birch
  • Honey
  • Rust
  • Grey
  • Choco

Porcelaingres Grove Wood tegels zijn er in de langwerpige formaten 90x22.5 cm en 90x15 cm, met twee verschillende texturen. Ook zijn ze verkrijgbaar in een opvallend decor in de maat 90x22.5 cm. Daarnaast zijn er Porcelaingres Grove Wood mozaïek tegels en speciale stukken leverbaar.

Bekijk de Porcelaingres Grove Wood tegelserie voor meer informatie en voor afbeeldingen.

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de tegelserie Grove Wood van Porcelaingres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries in de showroom van Tegelhuis Montfoort staan van Porcelaingres. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Porcelaingres Grove Wood tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie

Maak een showroomafspraak