Terug

Porcelaingres Royal Stone tegels

Porcelaingres Royal Stone tegels zijn marmerlook tegels die niet om aandacht schreeuwen door de allerduurste marmers precies na te bootsen, maar wel de rijke, bijzondere sfeer van marmer, met zijn diepe kleuren en dooraderingen, in het interieur brengen. Natuurlijk heeft Royal Stone de gebruikelijke voordelen van marmerlook tegels ten opzichte van echt marmer: de tegels zijn makkelijker schoon te houden en veel minder gevoelig voor vlekken.

Porcelaingres Royal Stone marmerlook tegels komen in de kleuren:

  • Black Diamond
  • Imperial Brown
  • Palladium Grey
  • Noble Beige
  • Platinum White

Qua formaten valt er genoeg te kiezen in de Royal Stone tegelserie; alle denkbare formaten tussen de 30x60 cm en 100x100 cm lijn leverbaar, de meeste ook in extra dikke buitentegel uitvoering. Daarnaast zijn er verscheidene strips en mozaïekopties.

Wilt u meer zien van deze mooie marmerlook tegels, kijk dan even in de folder (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in marmerlook tegels uit de serie Royal Stone van Porcelaingres? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Porcelaingres in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Royal Stone tegelserie.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie