Terug

Fap Nord tegels

Fap Nord tegels is een natuursteenlook tegel die verkrijgbaar is in alle denkbare formaten. Met zijn rijke kleurenpalet bootst de Nord tegelserie verschillende soorten natuursteen feilloos na, en geeft zo uw interieur een rijke, chique uitstraling.

Fap Nord natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • Artic
  • Natural
  • Smoke
  • Night

Natuursteenlook tegels zijn een uitstekend alternatief voor echt natuursteen, met een lagere prijs en veel gemakkelijker onderhoud. Echt natuursteen is vaak poreus, terwijl natuursteenlook tegels zoals Fap Nord met normale schoonmaakmiddelen kunnen worden gereinigd en geschikt zijn voor vloerverwarming.

Fap Nord komt in de tegelformaten 30x60 cm, 60x60 cm, 75x75 cm, 75x150 cm en 120x120 cm. Er zijn verschillende mozaïekvarianten - van gebroken tegels tot afgeronde stenen, met en zonder decoratieve patronen - die natuurlijk op elk gewenst formaat kunnen worden gelegd. Het traditionele 20x20 cm formaat is hoofdzakelijk als wandtegel bedoeld en kan met allerlei verschillende decoraties worden geleverd. Tot slot zijn er ook Nord buitentegels met antislip oppervlak beschikbaar.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en details? Kijkt u dan in de catalogus (pdf).

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegel Nord van Fap? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet de tegelseries van Fap in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fap Nord tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie