Vrijblijvend op afspraak, klik hier om een afspraak te plannen voor een persoonlijk advies
  • Fap Bark tegels

Offerte aanvragen

Maak een winkelafspraak

Fap Bark tegels

Fap Bark tegels

Fap Bark tegels is een houtlook tegel, uitgebracht onder de noemer 'Soul Wood' vanwege zijn rustgevende, authentiek houten uitstraling. De Bark tegelserie komt in drie verschillende houtkleuren en met een onregelmatige nerf, net als echt hout met zijn knoesten en kwasten.

Fap Bark is beschikbaar in de kleuren:

  • Avana (lichtbruin)
  • Artico (wit)
  • Nebbia (donker)

Net als een echte houten vloer komt de Fap Bark houtlook tegel in verschillende plankformaten: 25x150 cm, 22,5x90 cm, 15x90 cm en 7,5x30 cm. Naast deze glossy tegels is er een antislip buitentegel beschikbaar in 22,5x90 cm. 

Met Bark haalt u een keramisch parket of een keramische plankenvloer in huis die eruitziet als echt hout, maar niet de nadelen heeft. U kunt Fap Bak gemakkelijk (nat) schoonmaken, voorzien van vloerverwarming, en er toch zeker van zijn dat de vloer nooit krom zal trekken.

Voor meer informatie en alle technische details, zie de brochure (pdf).

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegel Bark van Fap? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet de tegelseries van Fap in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fap Bark tegels.

Vraag een offerte aan