Terug

Fap Docks tegels

Fap Docks tegels is niet zomaar een houtlook tegel: deze bijzondere serie van Fap is gebaseerd op vintage hout. Van hergebruikt steigerhout tot een doorleefde eiken vloer: oud hout geeft een onmiskenbare, ruwe maar toch warme sfeer aan een interieur. Waar echt hout moeilijk te onderhouden is, is een Fap Docks keramische houtvloer makkelijk schoon te maken en op elke gewenste manier te leggen. 

Fap Docks wordt geleverd in de kleurvarianten:

  • Neutro
  • Miele
  • Naturale
  • Tabacco
  • Cenere

Fap Docks is verkrijgbaar in de formaten 25x150 cm, 22,5x90 cm en 15x90 cm. Hiernaast zijn er kleine 'latjes' voor een 25x25 cm mozaïekpatroon en een wandtegel met een bijzonder reliëf, dat eruit ziet alsof de muur van houten blokjes is gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos: leg bijvoorbeeld een keramisch parket met een mozaïekmuur en variëer met patronen en kleuren op verschillende oppervlakken.

Voor meer informatie en uitgebreide inspiratie voor het gebruik van Docks kunt u een kijkje nemen in de brochure (pdf). 

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in de marmerlook tegel Docks van Fap? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort. Wij hebben niet alle tegelseries van Fap in de showroom staan. U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, dan kunnen wij voor uw bezoek aan onze tegelshowroom eventueel een monster bestellen van de Fap Docks tegels.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie