Terug

Wabisabi tegels van Tonalite

Ben je op zoek naar tegels die uniek zijn en je interieur een eigentijdse uitstraling geven? Dan zijn de Wabisabi tegels van Tonalite zeker iets voor jou! Deze collectie biedt rechthoekige tegels van 5x15 cm in maar liefst 15 prachtige kleuren met een gematteerde afwerking.

De Wabisabi tegels zijn geïnspireerd op de traditionele kenmerken van handgemaakte keramiek, wat betekent dat elke tegel uniek is in de beweging van het oppervlak en de afmetingen. De subtiele glans en matte afwerking van deze tegels geven je interieur een stijlvolle en verfijnde uitstraling. En het beste van alles is dat deze tegels overal gebruikt kunnen worden, zelfs in combinatie met andere tegels van het merk Tonalite.

De collectie reproduceert traditionele handgemaakte tegels

Waardoor er lichte dimensionale verschillen zijn tussen de stukken (variabele lengtes en breedtes), die deel uitmaken van de beoogde esthetiek. Als gevolg hiervan geven deze diversiteiten de tegels karakter, een ambachtelijk gevoel en hoge esthetische waarde. We raden aan om de stukken dicht bij elkaar te plaatsen en te spatiëren, zodat ze een ideale voeg creëren en het resultaat harmonieus is.

De Wabisabi tegels zijn niet alleen prachtig op zichzelf, maar kunnen ook perfect gecombineerd worden met andere tegels van Tonalite. Experimenteer met verschillende kleuren en patronen om een unieke en persoonlijke look te creëren die past bij jouw interieur.

Een artistiek en authentiek gevoel in huis

Door het gebruik van deze Wabisabi tegels krijgt je interieur een eigentijdse uitstraling met een artistiek en authentiek gevoel. De subtiele variaties in de afmetingen en de beweging van het oppervlak geven de tegels karakter en zorgen voor een levendige uitstraling.

Als je op zoek bent naar stijlvolle, unieke en ambachtelijke tegels voor jouw interieur, is de Wabisabi wandtegel collectie van Tonalite zeker het overwegen waard! Bekijk de collectie en ontdek hoe deze tegels jouw interieur kunnen transformeren. Voor welke stijl, kleur en afwerking van de Wabisabi tegels ga jij?

Bezoek onze website om meer te weten te komen over de Wabisabi tegelcollectie van Tonalite en hoe je deze tegels kunt integreren in jouw interieur. Of vraag direct een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie