Terug

Foliage tegels van Tonalite

Wat de Foliage tegels extra bijzonder maakt, is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardig glazuurporselein. Dit materiaal zorgt ervoor dat de tegels duurzaam en sterk zijn en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze bestand tegen slijtage, krassen en vuil, waardoor ze lang meegaan en er altijd als nieuw uitzien.

Tegels die een unieke touch bieden

Dan moet je zeker de nieuwe collectie Foliage tegels van Tonalite bekijken! Deze collectie is geïnspireerd door de prachtige kleuren van de bladeren van bomen tijdens de verschillende seizoenen. De tegels hebben een afmeting van 6x24,6 cm en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren met een glanzende afwerking die doet denken aan boomschors, gevallen bladeren en mosachtige rotsen.

De vijf kleuren zijn blauw, grigio, nero, bianco en verde

De glanzende afwerking geeft een prachtig effect aan de tegels en zorgt ervoor dat ze er heel mooi uitzien in verschillende soorten ruimtes, zowel privé als commercieel. Of je nu je badkamer, keuken, woonkamer of kantoor wilt vernieuwen, deze tegels zullen zeker een stijlvolle en moderne uitstraling geven.

De vijf kleuren van de Foliage tegels zijn zorgvuldig gekozen om een gevoel van natuurlijke elegantie en rust in je interieur te brengen. Het blauw doet denken aan de heldere hemel op een zonnige dag, terwijl het grigio en nero een vleugje stedelijke verfijning geven. Het bianco in de Foliage tegels brengt een heldere en lichte toon in de ruimte, terwijl het groene tintje doet denken aan het frisse gebladerte van de lente.

Praktisch én mooi om te zien

De glanzende afwerking van deze tegels is niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer praktisch in het dagelijks gebruik. Het glazuurporselein waarvan ze zijn gemaakt is van hoge kwaliteit en maakt de tegels krasbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien reflecteert de glans het licht op een prachtige manier, waardoor de kleuren nog levendiger lijken en de tegels een uitnodigende en luxe uitstraling geven.

Als je op zoek bent naar tegels die een vleugje natuurlijke schoonheid aan je huis of bedrijf kunnen toevoegen, dan zijn de Foliage tegels van Tonalite een perfecte keuze. Ze zijn verkrijgbaar in een maat en vijf prachtige kleuren, en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat. Aarzel niet en geef je interieur een prachtige update met deze unieke collectie Foliage wandtegels!

Deze tegels bekijken in onze showroom?
Informeer of ze beschikbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in deze tegelserie? Vraag dan direct online een offerte aan bij Tegelhuis Montfoort.

 

Vraag een offerte aan

Tegelcollectie